Så Vigtige er Detaljerne i Din Påklædning

Det er let at lade sig forføre af de store ting, når man leder efter nye ting, til sin garderobe. Vi vil alle gerne være moderigtigt klædt på, og det er selvfølgeligt en opgave der kræver, at man løbende følger med i udviklingen. Det gør dog en stor forskel hvad man lægger mærke til i de nye trends. Mange lægger mærke til de store ting: de nye kjoler, sko eller toppe. De største og mest iøjnefaldende dele som modellerne har på, når de står oppe på scenen, er dem det er lettest at få øje på. Det er skam også helt med vilje: designerne ville elske det, hvis du købte en ny kjole! Men vidste du, at det faktisk er detaljerne, der er vigtigst?

At købe en ny kjole eller et nyt par sko er en nem og hurtig måde at klæde sig moderigtigt på. Det er dog også en unødvendigt dyr måde, og du ender hurtigt med at have skabet fyldt med tøj, som du kun bruger i nogle få uger eller måneder. Moden skifter nemlig utroligt hurtigt, så du kan godt regne med at se en ny moderne kjole indenfor de næste 3 måneder. Man kan altså hurtigt blive fanget i en brug-og-smid-væk kultur, hvor man hele tiden jager det sidste nye skrig, og aldrig vender tilbage til det tøj, vi allerede ejer.

Hvis man koncentrerer sig om detaljerne, så bliver det dog pludseligt langt mere fornuftigt. De helt små detaljer er nemlig dem, der kan forvandle noget gammelt til noget nyt. Med det rette par Pico øreringe kan du eksempelvis tage en kjole, der var moderne sidste år, og give den et pift der løfter den op til tidens trends. Det moderne look er altid en kombination af det mest synlige tøj, og de særlige detaljer, der danner ramme omkring looket. Ved at fokusere på accessories og andre detaljer kan du altså opgradere udseendet af din eksisterende garderobe, så den forbliver moderne, uden at skulle bruge en masse penge på nyt tøj.

Det er altså både billigere og mere bæredygtigt end hele tiden at købe nyt tøj. Øreringe, halskæder og andre smykker kan bruges på mange kreative måder, og de kommer derfor aldrig til at ligge og samle støv. Du kan i stedet bruge dem til at pifte dit udseende op, og tilpasse det til tidens trend.

Dem der virkeligt går op i mode er også meget opmærksomme på disse detaljer. De ser altså lige igennem folk, der bare køber den sidste nye kjole eller top. De kan tydeligt se, at vedkommende har forsøgt at købe sig til et moderne look, men ikke har sat sig ind i detaljerne. Du bør altså fokusere på de små detaljer, når du sammensætter et moderne look.